Campagne Marketeer

Als Campagne Marketeer bij Coosto bedenk en coördineer jij de campagnes via de verschillende kanalen. Iets voor jou?

 
Naar wie zijn we op zoek?

Als Campagne Marketeer bij Coosto ben jij de drijvende kracht en de creatieve geest achter iedere campagne. Van idee en concept, tot livegang, analyse en optimalisatie. Jij weet als geen ander hoe je de doelgroep raakt. 

In deze rol ben jij in de lead en een team van gespecialiseerde collega’s ondersteunt jou waar nodig. Jij maakt een plan en bepaalt de doelstellingen; en dan is het ‘go time’. Jij hebt een coördinerende rol, waarbij je veel samenwerkt met de digital marketeer, de content marketeers, sales (account executives) en andere afdelingen (customer success managers). Daarnaast richt je verschillende flows voor e-mailmarketing in.

Je komt te werken in een energiek marketing en sales team van 13 personen waarin nauw met elkaar wordt samengewerkt. De standplaats is Eindhoven. 

Image

vacature campagne marketeer
 
De ideale match
 • Je beschikt over een afgeronde hbo- of wo-opleiding en je hebt minimaal 2 jaar werkervaring als campagne marketeer/coördinator of een vergelijkbare functie.
 • Je hebt kennis en ervaring met social media advertising, Google Ads, e-mailmarketing, analytics en je hebt interesse in conversie, data en marketing automation.
 • Je bent een sterke projectmanager, bent sterk in het bewaken van de campagne planning en het afstemmen met diverse interne stakeholders.
 • Je bent innovatief en creatief en kan zowel een concept bedenken als dit vertalen naar omnichannel campagnes.
 • Je bent gefocust op het resultaat, waarbij je lef hebt om nieuwe dingen te proberen en de campagnes iedere dag wilt verbeteren.

 

 
De voordelen van werken bij Coosto

Wij zijn Coosto. Aangenaam! Net als onze ruim 1500 klanten, geloven wij in de kracht van social media voor marketing, communicatie en digitaal klantcontact. Daarom ontwikkelen wij software waarmee organisaties hun social media kunnen managen. Met Coosto publiceren ze op social media, analyseren ze hun resultaten, bekijken ze hoe er over hun merk gesproken wordt en verzorgen ze hun webcare.

Als campagne marketeer krijg je een unieke kans om aan de slag te gaan bij een energieke en ondernemende organisatie. Je komt te werken in een van de snelst groeiende software bedrijven waarin je in een informele maar professionele sfeer samenwerkt met enthousiaste collega’s.

Daarnaast bieden we je:

 • Professionele en persoonlijke ontwikkeling met grote verantwoordelijkheid en mooie uitdagingen;
 • Laptop en andere IT middelen die jij nodig hebt voor je werk. We zijn volledig ingericht op remote werken. Alles voor jouw werkplek thuis én op kantoor wordt voor je geregeld;
 • Een uitstekend pakket arbeidsvoorwaarden. 
 • 26 vakantiedagen, Coosto betaalt je pensioen en je krijgt korting op je zorgverzekering.
 • Een inspirerende werkomgeving met meer dan 100 collega’s in Eindhoven & Alicante.
 • Wij zijn graag actief en organiseren de leukste bedrijfsuitjes met #CoostoActive: skiën, deelname marathon Eindhoven, Virtual Reality gaming, yoga, kickboksen, karten, salsa-dansen, Strong Viking Run en pub quizzes. Voor ieder wat wils! 
 • En als we straks weer op kantoor zijn (dat naast het centraal station in Eindhoven ligt), hebben we de gezelligste VRIJMIBO, pizza-sessies, hackathons, altijd een goed gevulde koelkast met (gezonde) snacks, en de meest fantastische Kerstparty in Eindhoven (daar zijn we trots op ;))
 

Interesse?

Graag ontvangen we voor woensdag, 31 maart 2021 jouw sollicitatie inclusief een recent cv en een krachtige motivatie.

 

Page Type